Laat de wereld weten dat jij de beste bent

Jij bent expert op jouw vakgebied. Sterker nog: jij bent dè expert op jouw vakgebied. En dat wil je de buitenwereld graag laten weten. Maar hoe doe je dat? Met het regelmatig publiceren van een blog bijvoorbeeld. Tekst op Maat helpt je daar graag bij.

Waardevolle informatie
In een blog geef je waardevolle informatie. Als eigenaar van een uitzendbureau vertel je wat de gevolgen zijn van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Of je gaat als manager van een transportbedrijf in op het verkeersluw maken van stadscentra. Of je laat als specialist op het gebied van datacommunicatie de mogelijkheden zien die 5G ons straks biedt.

Autoriteit
Kortom, er zijn voor elk bedrijf genoeg onderwerpen om over te informeren. Klanten, prospects en andere geïnteresseerden waarderen dat. Belangrijker nog, je ontwikkelt je met elke publicatie meer en meer tot dè autoriteit op dat vakgebied.

Hoe doe je dat?
Alleen: hoe schrijf je een blog? Waar haal je de inspiratie vandaan? Hoe schrijf je een tekst die van de eerste tot de laatste letter boeit? Waar haal je, naast je ‘gewone’ werk, de tijd vandaan om te schrijven? En: hoe zorg je voor regelmaat in je publicaties, voor bedrijven het liefst eens per maand?

Pakkende teksten, regelmatige publicatie
Laat dat over aan Tekst op Maat. Wij zorgen voor pakkende teksten en regelmaat in publicatie. Hoe het werkt? Eens per maand komen we een uurtje bij je langs voor een kopje koffie en een goed gesprek. Samen bepalen we drie onderwerpen waarover de eerstkomende blogs zullen gaan. Jij vertelt ons wat je daarover kwijt wilt, wij zorgen voor de drie teksten. Natuurlijk stemmen we de inhoud goed met je af. De tekst zelf plaats je op een aparte blogpagina op de website van jouw bedrijf. Ook zorgen we voor enkele streamers die je in sociale media kunt gebruiken om de aandacht voor je blog te trekken.