Taalfouten? Nee toch?!

Je hebt een bestaande tekst – voor website, blog, brochure, brief, noem maar op – die je wilt laten controleren. Loopt de tekst wel lekker? Komt mijn boodschap duidelijk over? Kan die tekst niet  wat korter? En vooral: zitten er geen spel-, stijl- en grammaticale fouten in? Want die tekst moet zonder fouten de deur uit. Ook dan helpt Tekst op Maat je graag.

Taalfouten irriteren de lezer
Wat je ook publiceert, voorkom taalfouten! Want fouten irriteren de lezer. Als een lezer struikelt over een d, t of een spatie te veel of te weinig, loop je achter de feiten aan. Hij zal zich storen aan het gebrek aan professionaliteit. Hij zal zich afvragen of de kwaliteit van de tekst synoniem is voor de kwaliteit die jouw bedrijf levert. Of hij schiet onbedaarlijk in de lach.

In ieder geval zal zijn aandacht meer uitgaan naar die fout dan naar de boodschap die jij kwijt wilt. Aaaiii! Die klant zal maar net een mega-order te vergeven hebben…

Geen risico
Neem geen risico. Laat je teksten controleren door een erkend tekstbureau. Tekst op Maat laat al meer dan 25 jaar zien dat het de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Als wij eenmaal onze geoefende oog over jouw tekst hebben laten gaan en de nodige veranderingen erin hebben doorgevoerd, zul je zien dat deze krachtiger, aantrekkelijker en aansprekender is geworden. We maken jouw teksten kort genoeg om de aandacht vast te houden en lang genoeg om de inhoud niet te kort te doen. Teksten, die natuurlijk foutloos zijn.