Mijlpalen vragen om een boek of brochure

Het zoveel jarig bestaan van het bedrijf. Een nieuwe generatie die zich in het familiebedrijf aandient. De opening van een filiaal. De presentatie van een nieuw product… Er zijn vele momenten om de spotlight op jouw bedrijf te richten. Dat kan met een indrukwekkend boek of kleurrijke brochure. Van ideeontwikkeling tot complete productie, Tekst op Maat verzorgt dit voor je.

Eeuwig bestaan
Vele gebeurtenissen vragen om het ‘eeuwige’ bestaan van het drukwerk, bijvoorbeeld in de vorm van een mooie ‘corporate style’ brochure of kleurrijk uitgevoerd boek. Nederlandse bedrijven kiezen er steeds vaker voor; een boek of blad bladert nu eenmaal prettiger dan een beeldscherm. Tekst op Maat is specialist in de samenstelling en productie van bladen en boeken. We nemen je de complete organisatie en productie uit handen.

Wij zorgen voor alles
Natuurlijk gaan wij eerst in overleg met je. Wat vier je, in welke vorm wil je er uiting aan geven? Vervolgens nemen wij het initiatief in alles wat moet gebeuren. We maken een plan van aanpak, zorgen voor een realistische planning, maken afspraken met betrokkenen voor informatie en interviews, schakelen een professionele fotograaf in, voeren overleg met de vormgever en begeleiden het drukwerk. Zodat jij op tijd en met veel trots een prachtige kleurrijke presentatie van jouw bedrijf, product en/of dienstverlening op papier aan je gasten kunt geven.