Krachtig communicatiemiddel

Een van de krachtigste communicatiemiddelen is – nog steeds – de digitale nieuwsbrief. Op een eenvoudige manier onderhoud je het contact met (potentiële) klanten. Je geeft ze informatie over jouw producten en diensten, over nieuwe services en over jouw eigen bedrijf. En dat wordt op prijs gesteld.

94 procent
Uit het Nationaal E-mail Onderzoek 2018 van bureau Spotler blijkt dat 94 procent van de Nederlanders om privé- en zakelijke redenen geabonneerd is op een of meerdere digitale nieuwsbrieven. Ook voor jouw bedrijf is het dus belangrijk om een digitale nieuwsbrief te publiceren. De voordelen ervan zijn legio.

Bereik met één druk op de knop
Om er een paar te noemen: je bereikt alle klanten met letterlijk één druk op de knop. Zij blijven op de hoogte van de diensten en services van jouw bedrijf en zien deze informatie als belangrijke meerwaarde. Jouw bedrijf komt zeer regelmatig – veelal wekelijks of een keer per maand – onder hun aandacht. Met een nieuwsbrief kan je snel inspelen op ontwikkelingen die voor hen van belang zijn. En de digitale nieuwsbrief is relatief goedkoop, zeker in vergelijk met direct marketing-inspanningen.

Vertrouwd
In feite kun je alles wat je wilt vertellen in een nieuwsbrief kwijt. Een nieuw product, de opening van een filiaal, een managementwisseling, een interview met een klant… De lezer zal steeds meer vertrouwd worden met jouw diensten, expertises en kwaliteiten. Je bouwt met een nieuwsbrief de relatie met je klant verder uit. Zij zullen een ander steeds meer over jouw bedrijf kunnen vertellen. Jouw klanten worden uitstekende ambassadeurs!

Tekst op Maat maakt nieuwsbrieven voor bedrijven. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!