Over ons

Tekst op Maat is het allround tekstbureau van Bert Mol. Hij schrijft al bijna veertig jaar teksten: de eerste twaalf jaar als redacteur/verslaggever van een dagblad, de laatste ruim 25 jaar als zelfstandig tekstschrijver.

Aansprekende opdrachtgevers
In die jaren heeft hij een groot aantal opdrachtgevers van teksten voorzien. Daaronder zijn grote organisaties zoals NOS, NCRV, Rabobank, Makro, UWV, Pouw Automotive en VvAA. Ook bedrijven uit het MKB-segment (Documentaal, FlevoDirect Uitzendorganisatie, Kanon Loading Equipment en vele andere) maken graag gebruik van de kwaliteiten van Tekst op Maat. Voor een compleet overzicht van de opdrachtgevers én hun meningen over de dienstverlening van Tekst op Maat kijk je even op de pagina Portfolio.

Meerwaarde
De kracht van Tekst op Maat schuilt in de journalistieke aanpak. Of het nu om een commerciële of niet-commerciële tekst gaat, de lezer wil goed geïnformeerd worden. Waarom zou hij kiezen voor het product of de dienst van jouw bedrijf? Dat doet hij alleen als hij overtuigd is van de meerwaarde die jouw organisatie levert.

Aantrekkelijke teksten
Een uitzonderlijke kwaliteit, een bijzondere serviceverlening, een pakkende bedrijfsfilosofie: de klant kiest altijd voor een meerwaarde. Die kwaliteiten moeten goed naar voren komen in de communicatie, verpakt in aantrekkelijke teksten. Daarin is Tekst op Maat uiterst bedreven.

Mooie producten
Tekst op Maat praat graag in meervoud. We werken samen met fotografen, grafisch vormgevers, webdesigners, drukkers en andere communicatieprofessionals. Wij nemen gezamenlijk onze klanten de gehele productie van websites, boeken, brochures en alle andere uitingen uit handen.