Stop de persen!

Je hoeft niet gelijk te denken aan hét alternatief voor fossiele brandstof of aan een medicijn dat de ebola-virus uit de wereld helpt; élke onderneming maakt een goede kans op aandacht van de pers. Van ‘open dag’ en zoveel jarig bestaan tot en met de fusie en beursgang: de redenen voor free publicity zijn legio.

Lokaal of landelijk?
Welke media dat worden, is de vraag. Met de verhuizing van je bedrijf zal je de lokale, misschien de regionale dag- en nieuwsbladen en omroep halen. Aan de andere kant: een fantastische innovatie van een bedrijf uit Oudemirdum op het gebied van CO2-uitstoot moet natuurlijk niet beperkt blijven tot een vermelding in het lokale sufferdje!

Media-expert
Tekst op Maat is, dankzij onze ruime dagbladjournalistieke ervaring, expert op het gebied van persaandacht. We selecteren de media waarvoor het bericht van jouw bedrijf interessant is. Voor het ene bericht is dat inderdaad alleen de lokale en regionale pers, een ander nieuwsfeit is rijp voor Volkskrant, NRC, Nieuwsuur en de vakpers.

Pers
Wij schrijven het persbericht volgens de normen van de redactie. We leggen en houden contact met deze redactie over hun verdere wensen. Foto’s? Een interview? Een persconferentie? Tv-opnamen? Meer achtergrondinformatie? We zorgen voor de begeleiding van jouw bedrijf hierin, geven de journalisten de juiste informatie en bereiden je voor op een ontmoeting met verslaggevers.

Meer weten?
Wil je weten of jouw bedrijf ook kans maakt op free publicity? Neem contact met ons op. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden met je door te nemen.