Eén kans voor een eerste indruk

De website is vaak de eerste kennismaking van een potentiële klant met een bedrijf. Hij heeft de naam van jouw bedrijf gehoord en wil er meer over weten. Of misschien komt hij via Google op de website terecht. Die moet perfect in orde zijn. Je hebt immers nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.

Kort en krachtig
Die indruk wordt bepaald door vormgeving, beeld én tekst. De tekst moet kort, krachtig en foutloos zijn. Jij moet de bezoeker in korte tijd overtuigen van de kwaliteiten van jouw bedrijf. Tekst op Maat neemt je die zorg uit handen.

Verborgen kwaliteiten
We nemen de tijd om met jou de missie en visie, de doelstellingen van het bedrijf door te nemen. Het zal je opvallen dat we veel vragen stellen. Vaak komen zo ‘verborgen’ kwaliteiten van je bedrijf aan het licht; kwaliteiten die jij zo vanzelfsprekend vindt dat je ze niet meer noemt. Wij zien daarin juist extra redenen voor een potentiële klant om voor jouw bedrijf te kiezen.

Foutloos
Natuurlijk biedt Tekst op Maat foutloze teksten. Spel-, grammatica- en stijlfouten irriteren de lezer. Zij leiden af van de boodschap die je wilt overbrengen. Zo maak je geen professionele indruk. Dat wil je voorkomen. Reden te meer om te kiezen voor een goed tekstbureau.

Actuele inhoud
‘Goede jaarwisseling!’ in augustus… Wij komen dergelijke oude teksten regelmatig tegen op websites. Wanneer heb je zelf voor het laatst naar jouw website gekeken? Met ons website-contract ben je altijd zeker van actuele teksten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!